Shape Arrow Arrow Group 2 Copy cartchevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding logo minusnotification-closeGroup person-fill phoneGroup 5 plussearch-glass third

High-tea

Onze High-tea is inmiddels een begrip in de regio! Voor slechts €23,50 p.p kunt u zich tegoed doen aan het hartig en zoet dat onze keukenbrigade wisselend op de seizoenen u voorschotelt.

 

Onze High-tea is inmiddels een begrip in de regio! Aangepast op het seizoen kunt u zich tegoed doen aan het hartig en zoet dat de keukenbrigade u voorschotelt

U kunt bij ons genieten van meerdere smaken luxe thee, aangevuld met vers gemaakte sandwiches, wraps, quiches, en verschillende zoete lekkernijen.

Wel moet u even 24 uur van te voren reserveren, dit i.v.m de noodzakelijke voorbereidingstijd die het vergt om de High-tea volledig naar wens te kunnen bereiden.
Heeft u specifieke vragen, een allergie, of volgt u een bepaald dieet? Dan kunt u dit bij uw reservering aangeven.
De kosten van een high-tea zijn €23,50 p.p. Komen er kinderen mee? Voor €14,95 hebben wij een speciale kinder high-tea voor de kleine genieters! Geeft dit even aan in de reservering.

Zakelijk bestellen