Shape Arrow Arrow Group 2 Copy cartchevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding logo minusnotification-closeGroup person-fill phoneGroup 5 plussearch-glass third

East Blend – Espresso bar

Hip en trendy, zo mag de uitstraling van de eerste echte espressobar in Hardenberg wel genoemd worden!

Hip en trendy, zo mag de uitstraling van de eerste echte espressobar in Hardenberg wel genoemd worden.

In het pand aan het Oosteinde direct naast lunchroom de Koffiepot worden de beste koffiespecialiteiten bereid bij espressobar East Blend.

Barista Bram van der Knaap heeft in samenwerking met koffiebrander Peeze gekozen voor een koffie van topkwaliteit.

East Blend serveert alleen koffie die geproduceerd en gebrand is met liefde en respect voor de boeren, onze planeet en de koffie zelf.  Wij zijn eerlijk, van koffiebes tot koffiekopje.

Om uzelf echt te trakteren is er naast de heerlijke koffie uiteraard een dagelijks wisselend assortiment gebak, zoetigheden en lunchbroodjes.

Als alternatief op een gewone High Tea staat bij de nieuwe espressobar ook een High Coffee op de kaart waarbij u kunt kiezen uit diverse hippe koffies aangevuld met hartige en zoete hapjes.

Nieuwsgierig naar alles wat Eastblend u te bieden heeft? Kom gerust een kijkje nemen, zij zijn dagelijks geopend van 9:00 uur t/m 17:00 uur, of reserveer hier online.

Zakelijk bestellen